Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu 'Senfonik Sonbahar Konseri' düzenliyor!

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, "Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler" temasıyla 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de Bilkent Odeon’da Senfonik Sonbahar Konseri düzenleyecek. Konserde, pop, caz ve klasik müziğin güçlü sesi Barbaros ile dünyaca ünlü sanatçı Cecilia Krull sahne alacak.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu 'Senfonik Sonbahar Konseri' düzenliyor!
Yayınlanma:

Türkiye’nin önde gelen seslerinden Barbaros, 30 kişilik orkestranın eşlik edeceği konserde dünya müzikallerinden Türk pop müziğine kadar geniş bir repertuvarı senfonik düzenlemelerle sunacak. Son dönemde çıkardığı “Derbeder”, “Evelallah” ve “Takmamak Lazım” gibi şarkılarla dinleyicilerin beğenisini kazanan Barbaros, çok yönlü performansıyla dikkat çekiyor.

Konuk sanatçı olarak sahne alacak olan Cecilia Krull, La Casa De Papel dizisinin jenerik şarkısı “My Life is Going On” ile dünya çapında tanınmıştı. Caz, pop ve soul gibi farklı müzik tarzlarındaki başarılı performanslarıyla bilinen Krull, Avrupa’dan Ortadoğu’ya kadar geniş bir coğrafyada sahne aldı.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek bu özel etkinlik, müzikseverlere unutulmaz bir sonbahar akşamı yaşatacak. Farklı müzik türlerinin harmanlanacağı konser, Türkiye ve dünyadan eserlerle zenginleştirilmiş bir müzik şöleni sunacak.

Basın İletişim:
Miray Akdağ, AB Türkiye Delegasyonu Basın Müşaviri
Tel: 0312 4598700
E-posta: [email protected]

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.