Ayaş pastırması ve sucuğu müşterilerini bekliyor

Ayaş'ta yeni açılan iş yerlerinden birisi de Ayaş Pastırması ve Ayaş Sucuğu satılan işyeri oldu.

Ayaş pastırması ve sucuğu müşterilerini bekliyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

SULTAN GÖKDEMİR

 

Yılların tecrübeli Kasabı Selami İndere, Ayaş Çarşı Merkezi’nde Havuzlu Çarşıda Ayaşlılara ve Ayaş’a gelen misafirlerine kaybolmaya yüz tutmuş yöresel el yapımı “Ayaş Pastırması ve sucuğu" satmak için bir reyon açtı. Sadece pastırma ve sucuk satışı yapan Selamı İndere, satışlardan oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “İşyerini açtığım ilk gününden bugüne kadar işlerimiz daha iyi gitmeye başladı. Satışlardan çok memnunum. Et fiyatlarında son dönemde yaşanan artışa rağmen, kendisinin bu zammı ürünlerine yansıtmadığını dile getirdi.

ÜRÜNLERİMİZE YANSITMADIK

Selami İndere, “Et fiyatlarında bayağı bir artış oldu ama vatandaşımız ve Ayaşımıza gelen misafirlerimiz uygunca alabilsin diye biz hala fiyatları ürünlerimize yansıtamadık. Pastırmalarımız erkek hayvanın sırt etinden oluşmaktadır. Bu da Ayaş pastırmasının kalitesini artırmaktadır. Sucuklarımız ise yüzde yüz dana etinden yapılmaktadır. Öğrencilerimiz kimliklerini gösterdikleri takdirde daha uygun fiyatlarla satış yaptığımız gibi, ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimize de ekmek arası sucuk yaparak satış yapmaktayız” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.