Ayşe Ateş: Yüreğin yetiyorsa Mahkemeye gel

Öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya üzerinden birbirlerini suçladı.

Ayşe Ateş: Yüreğin yetiyorsa Mahkemeye gel
Yayınlanma:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın, Ayşe Ateş’in liderleri ziyaret etmesi ve davayı gündemde tutması MHP’de rahatsızlık yarattı. Ayşe Ateş’in Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu’ndan sonra Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu da ziyaret etmesine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tepki gösterdi. Yalçın sosyal medya üzerinden ''Solcu basın tarafından MHP’yi töhmet altında bırakmak, partimize zarar vermek, aleyhimizde algı oluşturmak için kullanılmaktadır'' diye açıklama yaptı.

Bu açıklamaya Ateş ailesinden tepki gecikmedi.

Ayşe Ateş sosyalmedya hesabı X’ten Semih Yalçın’a “şöyle yanıt verdi:

“Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada ‘Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.’ diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya kadar bile dayanamadı. Yatsı vaktini bilmiyorsan eğer ‘Google’da arat. Haydi, çık er meydanına! Kendine güveniyorsan duruşmaya gel. Yüreğin varsa yanıma otur. Otur ki hâkim karşısına çıkarılanları sana tek tek tanıtayım. Ülkü Ocaklarındaki, MHP’deki görevlerini anlatayım. Belki o zaman aklın yerine gelir de katillerin kim olduğunu hatırlarsın.”

Ey Semih Yalçın! Daha bu akşam bardağını yudumlarken göbeğini kaşıyarak yazdığın açıklamada “Bize iftira atıyorlar. Tiyatro. Senaryo. Yalan. İftira.” diyordun. Bak, şimdi ne oldu. Bursa Ülkü Ocakları mensupları Selma Ateş Abla’yı takip ederken yakayı ele verdi. Senin mum yatsıya… https://t.co/O4gIJRqQVC

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.