Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'dan kötü haber

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, bilinmeyen bir nedenden dolayı komaya girerek yoğun bakıma alındı.

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'dan kötü haber
Yayınlanma:
Güncelleme:

Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva’dan üzücü bir haber geldi. Paşayeva’nın yardımcısı Elbey Badirov tarafından yapılan açıklamada, Milletvekili Ganire Paşayeva’nın Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki Merkez Klinik Hastanesinde gözetim altında tutulduğu ve komaya girdiği duyuruldu.

Sosyal medyada Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın vefat ettiği yönünde bilgiler paylaşıldı.

Bunun üzerine Paşeyeva'nın Facebook hesabından sağlık durumu hakkında bilgi paylaşılarak "Hastanede gözetim altında tutulduğu ve resmi açıklamalara itibar edilmesi gerektiği" hatırlatıldı.

GANİRE PAŞAYEVA KİMDİR?

Azerbaycan'ın Tovuz şehrinin yerlisi olan 45 yaşındaki Milletvekili Ganire Paşayeva, 7 yıl boyunca gazetecilik ve sunuculuk kariyeriyle tanındı. 6 Kasım 2005 tarihinde gerçekleşen milletvekili genel seçimlerinde bağımsız bir aday olarak katılan Paşayeva, Tovuz bölgesini temsil eden bir milletvekili olarak Azerbaycan Milli Meclisi'ne girdi. Ganire Paşayeva, Azerbaycan Milli Meclisi'nde üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı dönem milletvekilliği yapmış, aynı zamanda Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanlığı görevini üstlendi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.