Bakan Işıkhan, 1 Mayıs'ı işçilerle karşıladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sincan Belediyesi işçilerini 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ziyaret etti.

Bakan Işıkhan, 1 Mayıs'ı işçilerle karşıladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İlk olarak, Sincan Belediyesi temizlik işleri garajına giden Işıkhan, burada birim yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı ve işçilerle sohbet ederek taleplerini dinledi. Sokakların temizliği için gösterdikleri çabadan dolayı işçilere teşekkür eden Işıkhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Daha sonra, belediyenin fen işleri garajındaki işçileri ve Osmanlı Mahallesi semt pazarındaki temizlik görevlilerini ziyaret eden Işıkhan, işlerinde kolaylık diledi.

Işıkhan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 29-30 Nisan tarihlerinde düzenlenen 13. Çalışma Meclisi'nin önemine vurgu yaparak, işçi, işveren, memur konfederasyonları ve sendikaların çalışma hayatının yapısal sorunlarını ele aldığını belirtti. Mecliste, sendikal örgütlenmenin geleceği, toplu sözleşme süreçleri ve diğer önemli konuların değerlendirildiğini ifade eden Işıkhan, 1300'e yakın katılımcının bulunduğunu ve geleceğe yönelik planlarını geliştirebilmek adına bu tür istişare meclislerinin önemli olduğunu dile getirdi.

Programını takip eden basın mensuplarının da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Işıkhan, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve diğer belediye yöneticileriyle birlikte ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.