Bakan Tekin'den öğretmenlere müjde: Ara tatil seminerlerinde yeni karar!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin uzun süredir beklediği online ara tatil seminerlerine dair önemli bir karar aldıklarını duyurdu.

Bakan Tekin'den öğretmenlere müjde: Ara tatil seminerlerinde yeni karar!
Yayınlanma:

Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan ara tatil seminerlerinin çevrim içi yapılacağını belirtti. Bu kararın, öğretmenlerle yapılan görüşmeler ve gelen yoğun talepler doğrultusunda alındığını ifade eden Tekin, online seminerlerle öğretmenlerin iş yükünün azaltılmasının amaçlandığını söyledi.

“TALEPLER DOĞRULTUSUNDA KARAR VERDİK”

Bakan Tekin, her ayın ilk haftasında düzenlenen “Öğretmenler Odası Buluşmaları” ve okul ziyaretlerinde öğretmenlerin eğitim sistemine dair görüşlerini doğrudan dinlediklerini vurguladı. Tekin, “Attığımız tüm adımları öğretmenlerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda belirliyoruz” ifadeleriyle, bu süreçte öğretmenlerin yoğun talebi üzerine seminerlerin uzaktan yapılmasına karar verildiğini kaydetti. Tekin, “Eğitim ailemize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

11-15 KASIM 2024 SEMİNERLERİ ÇEVRİM İÇİ

Milli Eğitim Bakanlığı, bu karar ile öğretmenlerin Kasım ara tatilinde online olarak gerçekleştireceği seminerler için gerekli hazırlıkları sürdürüyor. Çevrim içi seminerlerin, öğretmenlerin iş yükünü azaltarak onlara daha fazla dinlenme imkânı sunması bekleniyor. Kararın açıklanmasının ardından, öğretmenler sosyal medya üzerinden Bakan Tekin'e teşekkür mesajları ile yanıt verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.