Bakan Tunç duyurdu: Kreşte çocuklara şiddet uyguladığı iddia edilen müdür tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'nın Finike ilçesinde bir kreşte çocuklara şiddet uyguladığı iddiasıyla kreş müdürünün tutuklanmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç duyurdu: Kreşte çocuklara şiddet uyguladığı iddia edilen müdür tutuklandı
Yayınlanma:

Bakan Tunç, çocuklara yönelik her türlü istismar ve kötü muamelenin karşısında olduklarını ve bu tür eylemlerin kesinlikle kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Antalya’nın Finike ilçesinde bulunan bir kreşte, kreş müdürünün çocuklara şiddet uyguladığına dair ciddi iddiaların ortaya çıkması üzerine, Finike Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturma sonucunda, şüpheli kreş müdürü gözaltına alındı ve nitelikli kasten yaralama suçundan tutuklandı.

Adalet Bakanı Tunç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımıza karşı yapılan her türlü istismar ve kötü muamelenin karşısında kararlılıkla duracağız. Antalya'nın Finike ilçesindeki bir kreşte, kreş müdürü tarafından çocuklara şiddet uygulandığı iddiası üzerine Finike Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheli kreş müdürü gözaltına alınmış ve nitelikli kasten yaralama suçundan tutuklanmıştır” dedi.

Olayın ardından, Finike ilçesindeki kreşte yapılan incelemelerde çocukların maruz kaldığı iddia edilen kötü muamelenin boyutu ortaya çıkarılmaya çalışıldı. Kreşin denetim ve gözetim altına alındığını belirten yetkililer, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ve sorumluların adalet önünde hesap vereceğini ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.