Bakanlardan Ercan Güven için taziye mesajı

Milliyet Gazetesi spor yazarı, Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi Ercan Güven hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ercan Güven için taziye mesajı yayımladı.

Bakanlardan Ercan Güven için taziye mesajı
Yayınlanma:

Milliyet Gazetesi spor yazarı, Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi Ercan Güven yaşamını yitirdi.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Türk basınının duayen isimlerinden spor yazarı Ercan Güven'in vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 1980'li yıllardan bu yana Milliyet gazetesinde görev yapan Güven spor basınına çok önemli katkılarda bulunmuştu. Ercan Güven'in cenazesi 23 Eylül Pazartesi günü Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Merhum Ercan Güven'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, başta Milliyet Gazetesi olmak üzere tüm basın camiasına başsağlığı dileriz."

Resim

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaşamını yitiren spor yazarı Ercan Güven için taziye mesajı yayımladı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle vefat ettiğini öğrendiğimiz Milliyet gazetesi spor yazarı, değerli gazeteci Ercan Güven'e Allah'tan rahmet diliyorum. Merhum Ercan Güven'in ailesine sabır, sevenlerine ve medya camiamıza başsağlığı temenni ediyorum."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, hayatını kaybeden spor yazarı Ercan Güven için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Osman Aşkın Bak, taziye mesajında, "Milliyet Gazetesi spor yazarı, Türkiye Spor Yazarları Derneği üyesi Ercan Güven'in vefat ettiğini derin bir teessürle öğrendim. Spor basınının usta kalemlerinden olan Ercan Güven'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, spor camiasına başsağlığı diliyorum."

ERCAN GÜVEN HAKKINDA

Türk spor basınının duayen isimlerinden Ercan Güven, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Milliyet Gazetesi’nde 1980'li yıllardan bu yana spor yazarlığı yapan Güven, gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.