Balıkesir'de eşi ile yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ hükümlüsü cezaevine gönderildi

Balıkesir'de polis tarafından düzenlenen bir operasyonda, Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ hükümlüsü eski öğretmen cezaevine gönderildi, aynı operasyonda gözaltına alınan iki insan kaçakçısı da tutuklandı.

Balıkesir'de eşi ile yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ hükümlüsü cezaevine gönderildi
Yayınlanma:

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Ş.B. (49) ile aynı suçtan cezaevinden şartlı tahliye edilen eşi T.B'nin (52) yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmayı planladığını öğrendi.

Ekipler, çiftin İzmir'den hareket ederek Çanakkale'ye gitmeye hazırlandığını tespit ederek operasyon başlattı. Balıkesir-Çanakkale il sınırında durdurulan 3 araçta, söz konusu çiftin yanı sıra insan kaçakçısı oldukları belirlenen A.K. (26), Y.K. (35) ve O.K. (27) gözaltına alındı.

FETÖ'nün gizli haberleşme uygulaması ByLock kullanıcısı olan eski öğretmen Ş.B, işlemlerinin ardından cezaevine gönderilirken, eşi T.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İnsan kaçakçıları A.K. ve Y.K. tutuklanırken, O.K. serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.