Banu Parlak kimdir? Banu Parlak neden gündemde?

Ünlü şarkıcı Banu Parlak, hakkında çıkan birtakım iddialar sebebiyle gündeme bomba gibi düştü. Peki, Banu Parlak kimdir? Banu Parlak neden gündemde? İşte detaylar...

Banu Parlak kimdir? Banu Parlak neden gündemde?
Yayınlanma:

Banu Parlak son günlerde hakkında ortaya çıkan dolandırıcılık şüphesiyle gündeme oturdu. Birçok vatandaş tarafından araştırılan Banu Parlak'ın hayat hikayesi merak ediliyor.

BANU PARLAK NEDEN GÜNDEMDE?

Ünlü şarkıcı, kooperatif dolandırıcılığı sebebiyle İstanbul Havalimanında gözaltına alındı. Gözaltına alınan Parlak, polis ekipleri tarafından Gaziosmanpaşa Adliyesine gönderildi.

1 Ekim tarihinde meydana gelen olayda da Parlak'ın güzellik merkezine bir saldırı düzenlendi. Ateş edip kaçan şüpheliler için soruşturma başlatılmıştı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmalar kapsamında 5 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili araştırmalar devam ederken, ünlü şarkıcı Parlak ise yaptığı açıklamada Engin ve Dilan Polat çiftini suçladı.

BANU PARLAK KİMDİR?

Banu Parlak, 1987 yılında Kastamonu kökenli bir ailede dünyaya geldi. Sosyal medya dünyasına adımını atan Parlak, özellikle Instagram platformunda arabasında yaptığı eğlenceli şarkılı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Orijinal ve samimi tarzıyla kısa sürede fenomen haline geldi.

Parlak, takipçileriyle şarkıları ve esprili videolarıyla etkileşim halinde olmayı tercih etti ve bu da onun kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı. Ardından "Narin Yarim" adlı single çalışmasıyla müzik dünyasına adım attı.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenen ve bir kız çocuğu sahibi olan Parlak, Öztürk ile olan evliliğini bir süre sonra bitirme kararı aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.