Başarılı Ekonomi Yazarı, Sabah gazetesine veda etti

Medyada ayrılık haberleri devam ederken, bir ayrılık haberi de Turkuvaz Medya Grubu'na bağlı Sabah gazetesinden geldi. Tecrübeli Ekonomi Yazarı Hazal Ateş, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Sabah Gazetesi’ne veda etti.

Başarılı Ekonomi Yazarı, Sabah gazetesine veda etti
Yayınlanma:

Ekonomi Yazar Hazal Ateş, sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda, “Gazetecilik çocukluk hayalimdi… Sabah gazetesi yaklaşık 18 yıldır ikinci evim oldu.” dedi.

Ayrılık haberini duyuran Hazal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Turkuvaz Medya çatısı altındaki gazete ve televizyonlarda harika arkadaşlıklar ve dostluklar edindim. Başta, Turkuvaz Medya Gurup Başkanı Serhat Albayrak olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gazetecilik yapmaya devam edeceğim, yeni adresimi yakında duyuracağım.”

hazal-ates.jpg

HAZAL ATEŞ KİMDİR?

Hazal Ateş, Mimar Sinan Lisesi edebiyat bölümü, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans programına yönelik İngilizce eğitimi alan Hazal Ateş, üniversite yıllarında başladığı gazeteciliğe Cumhuriyet, Star, Habertürk televizyonu, radyo ve haber ajansında devam etti.

2007 yılından bu yana Sabah gazetesinde ekonomi muhabiri ve yazar olarak görev yapan Ateş, Sabah gazetesinde “İş’in Anahtarı” köşesi sosyal güvenlik, çalışma hayatı, vergi, tüketici hakları konusunda güncel gelişmeleri de içeriyordu.

Bundan sonra ne yapacağı merak edilen Hazal Ateş, yeni adresini yakında duyuracağını not düştü.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.