Başkan Ak, çocuk istismarına dur dedi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören’de faaliyet gösteren Özel Türk Yurdu Koleji'nin düzenlediği çocuk istismarını konu alan ‘Gelecek Benim, Geleceğime Dokunma’ isimli resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı.

Başkan Ak, çocuk istismarına dur dedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören’de faaliyet gösteren Özel Türk Yurdu Koleji'nin düzenlediği çocuk istismarını konu alan ‘Gelecek Benim, Geleceğime Dokunma’ isimli resim ve şiir yarışmasının ödül törenine katıldı. Keçiören İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Faruk Aslan’ın da katıldığı ödül töreninde ilk 3’e giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

TÖRENDE ÇOCUK HAKLARI HATIRLATILDI

Keçiören’de eğitim veren Özel Türk Yurdu Koleji'nin Türkçe ve resim öğretmenleri tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuk istismarını konu alan ‘Gelecek Benim, Geleceğime Dokunma’ isimli resim ve şiir yarışması yapıldı. Keçiören genelinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılım gösterdiği yarışma saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlatıldı. Ödül töreninde Av. Ceren Kalay Eken çocuk istismarının önlenmesi için ulusal ve uluslararası hukukun çocuklara verdiği hakları hatırlatan sunum yaptı. Çocuk istismarına dur de! Sloganıyla yola çıkan Özel Türk Yurdu Koleji'nin Türkçe ve resim öğretmenleri, adaleti sağlamak için kendi okullarından öğrencilerin yarışmaya dâhil edilmesine izin vermedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.