Başkan makam aracını satıyor: ''İçime sinmiyor''

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, göreve geldiği günden itibaren belediyenin makam aracını kullanmamaya karar verdiğini açıkladı. Kişisel aracını tercih eden Dalgıç, makam aracını satışa çıkardıklarını belirtti.

Başkan makam aracını satıyor: ''İçime sinmiyor''
Yayınlanma:

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bu kararıyla ilgili olarak, "İşe hep kendi aracımla gidip geldim ve belediye başkanı olduktan sonra da yine kendi aracımı kullanmaya devam ediyorum, yakıtımı da kendim alıyorum. Belediyenin bu kadar zor durumda olduğu bir dönemde makam aracını kullanmak içime sinmiyor," şeklinde konuştu.

Belediyenin garajında duran 2023 model VIP düzenlemeli Ford marka araç ile daha önceki başkanın kullandığı binek otomobilin satış işlemlerinin başlatıldığını ifade etti.

Ayrıca, belediyenin finansal olarak zor bir dönemden geçtiğini belirten Dalgıç, "Ancak şikayet etmek için değil, çözüm üretmek için göreve geldik. İlk adımı da attık. Belediyeyi temsilen şehir dışına çıktığım zaman bile yakıt, yol, konaklama ve yemek gibi tüm ihtiyaçları kendim karşılıyorum. Gelir getirici projeler üreterek, zor günleri aşacağız." diye ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.