Başkentliler temmuzda müziğe doyacak! Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Duman, Can Ozan, Goran Bregovic

Başkent Ankara’da temmuz ayı boyunca pop ve Rock müzik rüzgarları esecek. Ünlü Sanatçılar Gökhan Türkmen, Can Bonomo ve Goran Bregovic Ankara’da sahne alacak.

Başkentliler temmuzda müziğe doyacak! Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Duman, Can Ozan,  Goran Bregovic
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yaz geldi, Ankara'da konserler başladı. Pop ve Rock müziğin en önemli isimlerinin sahne alacağı konserler ile kentin havası baştan aşağı değişecek. Pop ve Rock müzik tutkunları, sevdikleri isimlerin konserlerini canlı olarak dinleme ve konserin havasını hissetme şansı elde edecek. Başkentlilerin müziğe doyacağı konserlerde efsane müzisyenler ve müzisyen grupları sahnede performanslarını sergileyecek.

Ünlü Sanatçılar Gökhan Türkmen, Duman, Can Bonomo, Can Ozan, Ayçin Asan, Goran Bregovic, The Flabbies ve Gipsy Kings feat Tonino Baliardo Ankara’da sahne alacak.

gokhan.jpg

Gökhan Türkmen, Ankara’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü Sanatçı Türkmen, 3 Temmuz’da Oran Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak. Türkmen, Çatı Katı, Sar Beni Başkasına Yasakla ve Biraz Ayrılık isimli şarkıları olmak üzere birçok eserini sevenleri için söyleyecek.

kapak-202600.jpg

2000’lerde fırtına estiren ünlü Rock grubu Duman, Ankara’da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Grup, 5 Temmuz’da CerModern’de sevenleriyle buluşacak. Grup, Köprü Altı, Bal, Balık gibi en sevilen şarkılarını hayranlarına seslendirecek.

goran-bregovic-wedding-and-funeral-band-konser-etkinlik-1024x681.webp

Balkanların en tanınmış besteci ve şarkı yazarlarından Goran Bregovic, “Wedding and Funeral Band” ile birlikte Oran Açıkhava sahnesinde 7 Temmuz’da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

can.jpg

Sanatçı Can Bonomo, 26 Temmuz akşamı Ankaralı sevenleriyle buluşuyor. Ünlü Sanatçı Bonomo, 26 Temmuz’da CernModern’de hayranlarıyla buluşacak.

Grammy ödüllü Gipsy Kings, Ankaralı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacaklar. Gipsy Kings feat Tonino Baliardo, 3 Temmuz’da Oran Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.

Ayçin Asan, 5 Temmuz'da Jolly Joker Ankara sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

the-flabbies-konser-etkinlik.webp

The Flabbies, 19 Temmuz'da Kulüp Müjgan'da Başkentli müzikseverlerle buluşuyor.

Can Ozan, 27 Temmuz'da Jolly Joker Ankara sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.