Başkent'te toplu taşımada devrim niteliğinde bir geçiş

Ankara Büyükşehir Belediyesine (ABB) bağlı EGO Genel Müdürlüğünce toplu taşımada, eski sistem E-Kent'ten yeni ücret toplama sistemi olan ‘Asis Validatör’ sistemine geçiş başladı.

Başkent'te toplu taşımada devrim niteliğinde bir geçiş
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın ulaşım altyapısında önemli bir yer tutan metro hatları, teknolojik yeniliklerle donatılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım deneyimini daha kolay ve hızlı hale getirmek amacıyla metro istasyonlarına yeni nesil kart okutma sistemini entegre etmeye başladı.

1-1.jpg

Asis Validatör sistemine geçiş, metro istasyonlarında, EGO otobüslerinde ve özel halk otobüslerindeki (ÖHO) kart okutma işlemlerini daha hızlı, daha güvenilir ve daha verimli hale şimdiden getirdi.

Yeni kart okutma sistemleri, modern tasarımı ve kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Yolcular, yeni sistemle birlikte kartlarını daha hızlı okutabilecek, geçiş süreçleri daha verimli bir şekilde yönetilecek.

1.jpg

Yenilikçi kart okutma sistemi, modern ve kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çekiyor. Yolcular, yeni sistem sayesinde kartlarını daha hızlı ve pratik bir şekilde okutabiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni kart okutma sistemlerinin tüm metro hatlarında kademeli olarak devreye alınacağını ve kullanıcıların bu teknolojik yeniliğin avantajlarından en iyi şekilde faydalanacağını belirtti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.