Bebek maması fiyatları ebeveynleri zorluyor!

Bebek sahibi olmak birçok çiftin hayali olsa da doğumla birlikte aralanan masraf kapısı ebeveynlerin ekonomisini bir hayli zorluyor. Bebek gelişimi için mama ya da devam sütü tercih eden aileler de indirim kovalamaya devam ediyor. İşte, bir bebek için hayati öneme sahip olan bebek mamalarının piyasa fiyatları...

Bebek maması fiyatları ebeveynleri zorluyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Yenidoğan bebeği olan anne babalar için bir dizi masrafın kapısı aralanıyor. Mobilyadan, beze, kıyafete kadar uzanan ihtiyaç listesinin içine bir de mama masrafı eklenince aile bütçesi derinden sarsılıyor.

FİYATLARI SÜREKLİ ARTIYOR

Eğitim, sağlık, gıda gibi alanlara gelen zamlardan bebek mamaları da nasibini alıyor. Özellikle yenidoğan bebekler için hayati önem teşkil eden beslenme, yeni anne baba olan bireylerin de en hassas noktası. Anne sütü haricinde, bebek beslenmesi için mamaya ihtiyaç duyan aileler el mahkum marketlerin yolunu tutuyor. Toz halinde olan mamalar düşük gramla satıldığı için paket paket satın alınıyor. Bebek mamalarının sürekli artan fiyatı ise ailelerin cebini yakıyor.

mama.jpg

AİLELER İNDİRİM KOVALIYOR

Bebekler için doğduğu günden itibaren kullanılabilecek çeşitli markalardan bebek mamaları satışa sunuluyor. 0-6 ay yenidoğan bebek için üretilen bir bebek mamasının paketi (400 gram) en düşük 170 TL'den raflarda yerini alıyor. Mama markasına göre değişkenlik gösteren ürünler, 400 TL'ye kadar satışa sunuluyor.

Hızlı tükendiği için mama stoku yapan aileler internet üzerinden indirim yapan siteleri takip ederek yada marketlerde ikili paket halinde daha uygun fiyata satılan ürünleri tercih ederek mama stoku yapıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.