Berbere gelen müşteri şok oluyor! Bambaşka tıraş deneyimi

20 yıllık berber olan Naci Ertaş, berberlik kültürüne farklı bir boyut ekleyerek gelen müşterileri şaşkına uğratıyor.

Berbere gelen müşteri şok oluyor! Bambaşka tıraş deneyimi
Yayınlanma:

Siirt'te 20 yıldır berberlik yapan Naci Ertaş, iş yerine gelen müşterilere sıra dışı bir deneyim sunuyor. Gelen müşteriler önce şaşırıyor sonra müptelası oluyor!

HEM TIRAŞ HEM DE CANLI MÜZİK!

Boş zamanlarında hobi olarak müzikle uğraşan Ertaş, iş yerinde müşterilerini tıraş ederken aynı zamanda sazıyla gönüllere dokunuyor. Müşterilere canlı müzik eşliğinde tıraş keyfi sunan Ertaş, bu uygulama sayesinde müşteri sayısının arttığını ifade ediyor.

untitled-1.jpg

Berberlik mesleğini müzikle birleştirmeyi seven Ertaş, müşterilerinin tıraşları sırasında gelen istek parçaları da çalıyor. Berberdeki bu farklı deneyim müşterilerin ilgisini çekerek iş yerine olan talebi de artırıyor. Ertaş, müzik dinleyerek tıraş olmanın keyfini çıkaran müşterilerinin memnuniyetini dile getiriyor.

untitled-1-001.jpg

Müşterilerden Kadir Ayhan, Naci Bey'in uygulamasından dolayı çok mutlu olduklarını ve saz eşliğinde tıraşın güzel bir deneyim olduğunu belirtirken Ramazan Özbey ise her geldiklerinde berberin saz çaldığını ve bu atmosferi sevdiklerini ifade etti. Harun Pekgöz ise müzik eşliğinde tıraş olmanın kendilerini her zaman mutlu ettiğini söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.