Beylikdüzü'nde korkunç cinayet: Kayıp genç kızın cesedi parçalanmış halde bulundu| Katil denetimli serbestlikten salınmış

Beylikdüzü'nde 23 yaşındaki Erva Raziye Asar'ın boğularak öldürüldüğü ve cesedinin 6 parçaya ayrılarak bir inşaata atıldığı ortaya çıktı. Olay, polisin dikkatli çalışması sayesinde gün yüzüne çıkarıldı.

Beylikdüzü'nde korkunç cinayet: Kayıp genç kızın cesedi parçalanmış halde bulundu| Katil denetimli serbestlikten salınmış
Yayınlanma:

15 Haziran Cumartesi günü sosyal medya üzerinden "iş arıyorum" ilanı paylaşan Erva Raziye Asar, ilanı gören Fetih Dağlı tarafından ev temizliği için çağrıldı. Erva'nın iş görüşmesine gitmesinin ardından kendisinden haber alınamayınca, yakınları 19 Haziran Çarşamba günü polis merkezine kayıp ihbarında bulundu.

CESET PARÇALARI VATANDAŞLAR TARAFINDAN BULUNDU

18 Temmuz'da Sahil Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda yürüyüş yapan vatandaşlar, çevrede kötü bir koku ve ceset parçaları fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptıkları detaylı inceleme sonucunda ceset parçalarının bir kadına ait olduğunu belirledi. Ceset parçaları, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından parçalanan cesedin, 23 gün önce kaybolan Erva Raziye Asar'a ait olduğu doğrulandı. Polis, Erva'nın kaybolmadan önce Esenyurt'taki Fetih Dağlı'nın evine gittiğini tespit etti.

FETİH DAĞLI GÖZALTINDA

Polis ekipleri, Fetih Dağlı'yı gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Fetih Dağlı'nın, Erva Raziye Asar'ı öldürdükten sonra cesedini parçalayarak bir inşaata attığı ortaya çıktı.

CİNAYETTEN DENETİMLİ SERBESTLİKLE BIRAKILMIŞ

Beylikdüzü'nde genç kızın cesedini 6 parçaya ayırarak bir inşaata atan Fetih Dağlı, kısa sürede gözaltına alındı. İlk sorgusunda, Erva Raziye Asar'ın kendisine tecavüz edeceğini söyleyip bağırmakla tehdit ettiğini öne süren Dağlı, bu yüzden korktuğunu ve boğarak öldürdüğünü ifade etti.

Fetih Dağlı'nın daha önce de bir cinayetten denetimli serbestlikle serbest kaldığı belirtildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.