Bir Derdim Var 2. Bölüm fragmanı izle!

Bir Derdim Var bugün ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Bir Derdim Var 1. Bölümde neler oldu? Bir Derdim Var 2. Bölüm fragmanı yayınlandı! İşte detaylar...

Bir Derdim Var 2. Bölüm fragmanı izle!
Yayınlanma:

Bir Derdim Var ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki Bir Derdim Var 1. Bölümde neler oldu? Doktor Nilüfer, sanki bir dedektif gibi, Senem'in yaşadıkları ve sorunlarının peşine düşerek herkesi altında yatan gerçeklerle yüzleştiriyor. Basit gibi görünen hiçbir şey öyle değil, özellikle de gençlerin içinde bulunduğu durumlar söz konusu olduğunda. Sıradışı yöntemleriyle, doktor Nilüfer, yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmeyi hayatının amacı haline getirmiş durumda.

Ancak, bir gecede tanıştığı Kuzey isimli gençle karşılaşması, Nilüfer'in hayatını hem mesleki olarak zor bir duruma sokuyor, hem de sakladığı sırların açığa çıkma riskiyle yüzleştiriyor. Bu karşılaşma, Nilüfer'i savcı Ömer'in dikkatini çekmiş durumda. Nilüfer, tamamen farklı düşüncelere sahip, dediğim dedik bir savcı olan Ömer'le karşı karşıya gelmiş durumda. Sakladığı büyük sırrın gün yüzüne çıkması durumunda, hem mesleği hem de hayatı büyük bir tehdit altında kalacak gibi görünüyor.

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM FRAGMANI

BİR DERDİM VAR 2. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.