Bir günde ikinci çökme vakası: Panik arttı!

İstanbul Bahçelievler, bir gün içerisinde yaşanan iki ayrı bina çökmesi olayı ile sarsıldı. İlçede büyük paniğe neden olan olaylarda can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

Bir günde ikinci çökme vakası: Panik arttı!
Yayınlanma:

Gece saatlerinde, Bahçelievler'de bulunan 7 katlı bir apartman henüz belirlenemeyen bir nedenle kısmen çöktü. Binanın büyük bir kısmı yıkılmasına rağmen, olay sırasında binada kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle bina çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

İKİNCİ OLAY: 4 KATLI BİNANIN ÇATISI ÇÖKTÜ

DHA'nın haberine göre sabah saatlerinde, Bahçelievler Hürriyet Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında çökme meydana geldi. Çatının çökmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde çalışmaları devam ediyor. Çatının neden çöktüğü henüz belirlenemezken, herhangi bir yaralanma ya da can kaybının yaşanmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

İLÇEDE BÜYÜK PANİK

Bahçelievler'de yaşanan peş peşe çökme olayları, ilçe sakinleri arasında büyük bir paniğe neden oldu. İlk olayın ardından henüz şokunu atlatamayan vatandaşlar, ikinci çökme haberiyle birlikte tedirginlik yaşadı. Belediye yetkilileri, ilçedeki binaların güvenliği konusunda gerekli kontrollerin yapılacağını ve önlemlerin artırılacağını açıkladı.

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA

Bahçelievler Belediye Başkanı, olay yerinde incelemelerde bulunarak, “İlçemizde peş peşe yaşanan bu üzücü olayların nedenini araştırmak için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın güvenliği bizim için en öncelikli konudur. Gereken tüm tedbirleri alacağız ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli adımları atacağız” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.