Bir kızını öldürdü, diğerini yaraladı; intihar etmek istedi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, cinnet geçirdiği iddia edilen bir kişi, iki kız çocuğunu tabancayla vurduktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Bir kızını öldürdü, diğerini yaraladı; intihar etmek istedi
Yayınlanma:

Olay sonucunda 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybederken, 10 yaşındaki diğer kız çocuğu ile babası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Abdi İpekçi Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, ayrı yaşadığı eşiyle barışmak isteyen ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Umut A. (34), eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından çocuklarını alarak evine götürdü. Ancak, evde cinnet geçirdiği iddia edilen Umut A., tabancayla bir kız çocuğunun kafasına, diğerinin karın bölgesine ateş etti. Çocuklar kanlar içinde yere yığılırken, Umut A. aynı silahla kendisine de ateş açtı.

Olayın duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Tabanca ile vurulan kız çocuğu hastaneye kaldırılırken, babası ve diğer kız çocuğu da ayrı hastanelere götürüldü. Ne yazık ki, 6 yaşındaki kız çocuğu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba ve diğer çocuğunun hayati tehlikesi bulunuyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.