Burdur'da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Burdur-Fethiye Karayolu'nda yaşanan feci kazada, kontrolden çıkan bir otomobilin takla atarak karşı şeritteki araca düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Burdur'da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı
Yayınlanma:

Kaza, saat 21.30 civarında Burdur-Fethiye Karayolu'nun Kuruçay mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Burdur'dan Fethiye yönüne seyreden 18 yaşındaki Mehmet Peşen yönetimindeki 15 ACL 809 plakalı Tofaş marka araç, Kuruçay köyü çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç, refüjü aşarak taklalar attı ve karşı şeritten gelen Ali Ç. (33) idaresindeki 15 DF 105 plakalı Volkswagen aracının üzerine düştü.

burdur.jpg

Kazanın etkisiyle, Tofaş sürücüsü Mehmet Peşen ve araçta yolcu olarak bulunan Emir Özer (20) araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Diğer araçta bulunan sürücü Ali Ç., eşi Fatma Ç. (31) ve kızları Duru Ç. (7) ise kazadan yaralı kurtuldu. O sırada kazayı gören İsmail Dinçer, hemen araçların yanına giderek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, Mehmet Peşen ve Emir Özer’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan Ali Ç., Fatma Ç. ve Duru Ç. ise ilk müdahalelerinin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.