Bursa'da 3 kişi öldürüldü: Öldüren kişinin kimliği ve cinayet sebebi şaşkına çevirdi

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen trajik olayda, Göynükbelen Mahallesi Gümüşsuyu-Karandere mevkiinde, yaşlı bir çift ile bir gencin vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Bursa'da 3 kişi öldürüldü: Öldüren kişinin kimliği ve cinayet sebebi şaşkına çevirdi
Yayınlanma:

Yakınlarının haber alamaması üzerine Mustafa Macar (73) ve Cahide Aydın'ın (76) evine giden akrabaları, çifti evde, genç bir kişiyi ise bahçede hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaşlı çiftin ve bahçede bulunan Ufukcan Üs'ün tüfekle vurularak öldürüldüğünü belirledi.

Olayın ardından başlatılan soruşturmada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, şüpheliler Mehmet K. (17) ve Alper E.'yi (17) kısa sürede yakaladı. Mehmet K'nin yaşlı çiftin torunu olduğu ve arkadaşı Alper E. ile birlikte dedesinin evine geldiği öğrenildi.

İddiaya göre Mehmet K, dedesinden para istemiş, ancak isteği reddedilince dedesi Mustafa Macar ve Cahide Aydın'ı tüfekle vurarak öldürdü. Bahçede çıkan tartışmada ise arkadaşı Ufukcan Üs'ü de öldürdüğü anlaşıldı.

Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen Mehmet K. ve Alper E., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada, cinayetlerde kullanılan tüfeklere el konuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.