Bursa'da bir torun kendisine para vermeyen dedesini öldürdü

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde bir aile ve bir gençten haber alınamaması üzerine evde yapılan incelemelerde üç kişinin ölü bulunduğu ortaya çıktı. Cinayetleri işlediği iddia edilen 16 yaşındaki M.K., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bursa'da bir torun kendisine para vermeyen dedesini öldürdü
Yayınlanma:

Olay, 11 Ekim’de Bursa'nın Orhaneli ilçesi Göynükbelen Mahallesi Karandere mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, M.K. para istemek amacıyla dedesi Mustafa Macar’ın evine gitti. Dedesi olumsuz cevap verince aralarında çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. M.K., kavga sırasında eline aldığı baltayla dedesine saldırarak onu öldürdü. Ardından evde bulunan Cavidan Aydın ve henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişiyi daha öldürdü.

Olayın ardından Mustafa Macar’dan uzun süre haber alamayan yakınları, endişelenip eve gittiklerinde korkunç tabloyla karşılaştı. Durumu hemen yetkililere bildiren yakınların ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede, M.K.’nın olay sonrası ortadan kaybolduğu belirlendi, ancak kısa süre içinde jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.