Bursa'da şiddetli sağanak ve dolu yağışı sebebiyle yükselen Nilüfer Çayı'nda ceset bulundu

Bursa’da öğleden sonra etkili olan şiddetli sağanak ve dolu yağışı, kentte yaşamı olumsuz etkiledi. Merkez Osmangazi ilçesinden geçen Nilüfer Çayı'nın debisi, yoğun yağışlar nedeniyle yükseldi. Su seviyesinin yükselmesiyle birlikte bir erkek cesedi, çayın kıyısına sürüklendi.

Bursa'da şiddetli sağanak ve dolu yağışı sebebiyle yükselen Nilüfer Çayı'nda ceset bulundu
Yayınlanma:

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, Alemdar Mahallesi yakınlarında kıyıya vuran cesedi incelemeye aldı. Cesedin kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. Yapılan açıklamada, "Şu an bir ceset var ama muhtemelen eski bir ceset olduğunu düşünüyoruz. Yani selden veya yağıştan kaynaklanan bir ceset değil, daha önce kaybolmuş birisine ait olabilir" dedi.

Demirtaş, şiddetli yağışın etkili olduğu saat 14.30'dan itibaren metrekareye 40 kilogramın üzerinde yağış düştüğünü belirtti. Ayrıca, 500'ün üzerinde su baskını ihbarı yapıldığını ve belediyeler, AFAD, DSİ gibi kamu kuruluşlarının hasar tespit çalışmalarına başladığını söyledi. Hasar tespit çalışmalarının tamamlandığında kamuoyuna bilgi verileceğini ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.