Büyük Filistin Mitingi için metro seferleri ücretsiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Filistin'e karşı yapılan saldırılara ses olması için düzenlenecek olan Büyük Filistin Mitingi adına Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro seferlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

Büyük Filistin Mitingi için metro seferleri ücretsiz!
Yayınlanma:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 28 Ekim'de yapılacak olan 'Büyük Filistin Mitingi' için vatandaşların rahat bir şekilde ulaşım sağlamları açısından bazı hatların ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

URALOĞLU'NDAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Uraloğlu tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'da Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de de İZBAN banliyö treninin ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

Uraloğlu, x hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 28 Ekim günü düzenlenecek olan 'Büyük Filistin Mitingi' için vatandaşların kolay ulaşabilmesi adına Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ve tren seferlerinin ücretsiz olacağını duyurdu. Filistin'e yapılan saldırılara ses çıkarılması gerektiğini ifade eden Uraloğlu, mitinge tüm vatandaşları davet etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.