Büyükçekmece’de kadın cinayeti: Ayrılmak isteyen sevgilisini katletti

Büyükçekmece'de yaşanan trajik bir olayda, ayrılmak isteyen sevgilisi tarafından saldırıya uğrayan 54 yaşındaki Türkmen kadın Zebiniso Dayıyarova, bıçaklanarak öldürüldü.

Büyükçekmece’de kadın cinayeti: Ayrılmak isteyen sevgilisini katletti
Yayınlanma:

Kadın cinayetleri artarken, yaşanan bu korkunç olay toplumda derin bir üzüntü ve tepki yarattı.

LÜKS VİLLADA KORKUNÇ SALDIRI

Olay, dün gece saat 22.00 civarında Pınartepe Mahallesi'nde bulunan bir villada meydana geldi. İddiaya göre, Dayıyarova bir süredir sevgilisinden ayrılmak istiyordu. Ancak sevgilisi, kadının çalıştığı villaya gelerek tartışma çıkardı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine adam, cebindeki bıçakla Dayıyarova'ya saldırdı. Ağır yaralanan kadın, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİS HIZLI DAVRANDI: ZANLI KÜÇÜKÇEKMECE'DE YAKALANDI

Cinayetin ardından harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının kimliğini tespit etti. Katil, Küçükçekmece’de saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken, zanlının emniyetteki sorgusu sürüyor.

KADINA YÖNELİK ŞİDDET YİNE GÜNDEMDE

Bu olay, kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerinin önlenmesi konusunda toplumsal farkındalığı bir kez daha gündeme getirdi. Zebiniso Dayıyarova’nın trajik ölümü, ülkede kadın hakları ve güvenliğiyle ilgili daha güçlü önlemler alınması gerektiği çağrılarını artırdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.