Çağlayan Adliyesi'ne saldırı olayıyla ilgili RTÜK'ten yayın yasağı kararı

İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde 2 teröristin saldırı girişimi polis ekiplerinin müdahalesiyle geri püskürtüldü. Teröristler, etkisiz hale getirildi. RTÜK, olay ile ilgili yayın yasağı kararı aldı.

Çağlayan Adliyesi'ne saldırı olayıyla ilgili RTÜK'ten yayın yasağı kararı
Yayınlanma:

İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silah sesleri yükseldi. Patlayan silahlardan panikleyen vatandaşlar yere yatarak güvenliklerini sağlamaya çalıştı.

Belirtilene göre, adliyede 2 terörist ile polisler arasında çatışma çıktı. Saldırganlar etkisiz hale getirilirken olayda, 3'ü polis olmak üzere 6 kişi yaralandı. Öte yandan, adliye önünde şüpheli bir çantanın bulunduğu açıklandı. Olayda, 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırganın ölü olarak ele geçirildiği açıklandı.

Daha sonra yapılan açıklamada ise 1 kadın vatandaşın hayatını kaybettiği 3'ü polis 6 yaralının durumunun iyi olduğu belirtildi.

YAYIN YASAĞI GELDİ

Gerçekleştirilen saldırı ile ilgili yayın yasağı alındığını duyuran RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "İstanbul 1'inci Sulh Ceza Hakimliği, Çağlayan Adliyesi’ndeki terörist saldırıya ilişkin olarak yayın yasağı kararı almıştır." açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.