Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır’ın belediye personelinden başkanlığa uzanan yolculuğu

Ordu’nun Çamaş ilçesi, Leyla Çıtır’ın belediye başkanı olarak görev almasıyla tarihi bir adım atmış oldu. 31 yıl boyunca belediyede çeşitli görevlerde bulunan Çıtır, "Emeklerimizi ilmek ilmek işleyerek bugünlere geldik. Halka hizmet etmenin gururunu yaşıyorum.” dedi.

Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır’ın belediye personelinden başkanlığa uzanan yolculuğu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Ordu’nun tek kadın belediye başkanı olan Leyla Çıtır, 31 yıllık belediye personeli geçmişinden belediye başkanlığına uzanan yolculuğunu anadolugazete.com.tr’ye anlattı.

TANITIM GÜNLERİNDEN BAŞKANLIĞA UZANAN YOLCULUK

Daha önce Ordu tanıtım günlerinde stant hazırlayan bir personel olarak başladığı kariyerinin, bugün belediye başkanı olarak devam etmesinin kendisi için ayrı onur olduğunu ifade eden Çıtır, "Bu tanıtım günlerini de ilk olarak Ankara’da yapmıştım ve şu an belediye başkanı olarak devam etmek benim için ayrı bir gurur. Biz halkçı bir belediyeyiz. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımızla her zaman iç içeyiz.” diye konuştu.

"ARAZİLER GENİŞ, HEYECAN BÜYÜK"

Kırsal bir ilçede başkanlık yapmanın zorluklarına değinen Çıtır, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Arazilerimiz geniş ve şartlarımız ağır ama bu, görev aşkımızı azaltmıyor. Heyecanımız ve şevkimiz her zaman yüksek. Çalışmalarımızı daha da ileriye götüreceğiz ve her konuda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Gönüllerin başkanı olmaya söz verdik öyle de devam edeceğiz.”

Ordu’nun tek kadın belediye başkanı olan Leyla Çıtır, kadın olmanın getirdiği engellere dikkat çekerek, “Başarıya ulaşmamızda engel olanlara inat, halkımızın yanında olduk ve onların belediye başkanı olduk. Tüm belediye başkanlarımızda sağ olsunlar arkamda duracaklarına söz verdiler. Beni destekledikleri içinde onlara teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.