Çankaya'da asfalt çalışmaları sürüyor

Çankaya Belediyesi, son 6 ayda 25 bin ton asfalt kullanarak 122 sokakta tam kaplama yaptı, 150 noktada kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Çankaya'da asfalt çalışmaları sürüyor
Yayınlanma:

Çankaya Belediyesi, asfalt sezonunda yoğun çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık süreçte 122 sokakta tam kaplama asfalt çalışması yaparak 25 bin ton asfalt kullandı ve 150 farklı noktada kaldırım yenileme işlemlerini gerçekleştirdi.

2024-10-22-fen-isleri-tam-kaplama-asfalt-paris-caddesi-11.jpg

İlçede bulunan 123 mahallede, çalışmalar koordineli bir şekilde ilerlerken, Yakubabdal Mahallesi'nde yer alan belediyeye ait üretim tesisinde ihtiyaç duyulan asfalt üretimi de Çankaya Belediyesi tarafından yapılıyor.

2024-10-22-fen-isleri-tam-kaplama-asfalt-paris-caddesi-7.jpg

Asfalt sezonunun başlangıcından itibaren tam kaplama, onarım ve yama çalışmalarına kesintisiz devam eden belediye, vatandaşların taleplerini de dikkate alarak, hizmetlerini genişletiyor. 6 ay boyunca 25 bin ton asfalt kullanarak 122 sokakta tam kaplama işlemi gerçekleştiren ekipler, aynı zamanda 150 farklı bölgede kaldırım yenileme çalışmalarını tamamladı.

2024-10-22-fen-isleri-tam-kaplama-asfalt-paris-caddesi-20.jpg

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çankaya'da, yaklaşık 4 bin sokakta asfalt sorununun tamamen ortadan kaldırılması hedefiyle yürütülen çalışmalar, son olarak Paris Caddesi gibi yoğun kullanılan alanlarda devam ediyor.

2024-10-22-fen-isleri-tam-kaplama-asfalt-paris-caddesi-10.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.