Çankırılı muhtar adayından bugüne kadar duyulmayan vaat!

Çankırı Aksu Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Tanışman mahalle muhtarlığı için aday oldu. Tanışman, seçilmesi durumunda 5 yıllık maaşını ihtiyacı olanlara vereceğini duyurdu.

Çankırılı muhtar adayından bugüne kadar duyulmayan vaat!
Yayınlanma:

Çankırı'da Aksu Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Tanışman, mahalle muhtarlığı için adaylığını açıkladı. Esnaf olan Tanışman, mahalle muhtarlarının iş yükünün az olması nedeniyle devletten aldıkları ücreti hak etmediklerini düşünerek, seçilmesi durumunda 5 yıllık maaşını ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere bağışlama sözü verdi. Ayrıca, Türkiye genelindeki muhtarları da bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

MAAŞI VATANDAŞLARA DAĞITACAK

Ahmet Tanışman, muhtarlık vaadi kapsamında aldığı olumlu geri dönüşleri paylaştı. Garibanlar, maddi durumu zayıf olanlar ve öğrencilere 5 yıl boyunca burs olarak kendi ücretini dağıtmayı planladığını belirtti. Tanışman, mahalle muhtarlarının iş yapmadığını ve bu ücreti hak etmediğini düşündüğü için, devlet tarafından kendilerine sunulan parayı halklarına dağıtmak istediğini ifade etti. Tanışman, vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.