Cem Adrian'a konser sırasında çirkin saldırı

Van’da düzenlenen 'Kültür Yolu Festivali' kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Cem Adrian, konser sırasında yüzüne pet şişe isabet etmesine rağmen sükûnetini koruyarak performansını sürdürdü.

Cem Adrian'a konser sırasında çirkin saldırı
Yayınlanma:

Van Atatürk Kültür Parkı'nda gerçekleştirilen konsere binlerce müziksever katıldı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Cem Adrian, en sevilen şarkılarını seslendirdiği sırada, kalabalık arasından fırlatılan bir pet şişe yüzüne isabet etti.

Yüzüne gelen pet şişe karşısında soğukkanlılığını koruyan Cem Adrian, kendisine saldıran kişiye nezaketle hitap etti. Elindeki gülü seyircilere göstererek, "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" dedi. Bu jesti kalabalıktan büyük takdir topladı ve Adrian, şarkılarına devam etti.

Konserin ardından Cem Adrian, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşanan olaydan dolayı mahcubiyet hissetmelerine gerek olmadığını belirtti. Adrian, "Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü...’ Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.