Cevdet Vural’a hemşehrilerinden ziyaret

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri, hemşehrileri Cevdet Vural’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Cevdet Vural’a hemşehrilerinden ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı yönetim kurulu üyelerini makamında kabul Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural, “Ankara’nın önemli nüfusunu Kırşehirliler oluşturuyor. Kırşehirlilerin birlik ve beraberlik içerisinde olması beni de çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü olarak atanan Kırşehirli Cevdet Vural’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

ZİYARETE YOĞUN KATILIM

cevdet-vural-resimalti-001.jpg

Düzenlenen ziyarete Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirliler Vakfı Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Ali Çetin, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Hüseyin Ata, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Canavar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı üyelerinden Ekrem Toklucu, Ramazan Erdoğdu, Nuri Cantürk, Yakup Köysüren, Osman Kurt ve Ahmet Demirtaş katıldı.

HEMŞEHRİLERİMİZİN BÜROKRASİDE YER ALMASI MUTLU EDİYOR

Gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Kırşehirli hemşehrilerimizin bürokraside yer alması bizi çok mutlu ediyor. Ferdi başarıları grup başarılarına çevirmek çok önemli. Gönül birliği ve hemşehricilik anlayışı bizler için büyük önem taşıyor. Biz Kırşehirli Dernekler Federasyonu olarak her zaman sizin yanınızdayız. Federasyonumuzun ve vakfımızın düzenlemiş olduğu etkinliklerde sizi de aramızda görmek bizi mutlu eder. Rabbim girmiş olduğunuz bu yolda yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı. Kırşehirliler Vakfı Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Ali Çetin’de Vakıf Başkanı Oğuz Altın’ın selamını ileterek, Vakıf Yönetim kurulu adına Cevdet Vural’a başarılar diledi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR

Makamında gerçekleşen ziyarette teşekkür konuşması yapan Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural, “Öncelikle siz hemşerilerimin ziyaretime gelmiş olması beni oldukça mutlu etti. Kırşehir arada kalmış ve sıkışmış bir il. Ama bugün baktığımızda arada kalmış o ilden üst düzey bürokratlar görev yapmakta bu bizim için oldukça gurur verici. Ankara’nın önemli nüfusunu Kırşehirliler oluşturuyor. Kırşehirlilerin birlik ve beraberlik içerisinde olması beni de çok mutlu ediyor. Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun ve Kırşehirliler Vakfı’nın her zaman yanındayım. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalarda yer almak beni mutlu eder” ifadelerini kullandı.

 

cevdet-vural-11.jpg

AHİLİK KÜLTÜRÜ’NÜ MAKAMINDA TEMSİL EDİYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Politikaları Daire Başkanı Kırşehirli Dr. Recep Altın’ı da makamında ziyaret eden Kırşehirli Dernekler Federasyonu ve Kırşehirliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri Altın’a çalışmalarında başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.