Ceyda Düvenci boşandı mı? Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı?

Ceyda Düvenci boşandı mı? Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı?

Ceyda Düvenci boşandı mı? Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak boşandı mı?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oyuncu Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci çiftinin boşanma iddiaları kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. Ancak son gelişmeler, bu iddiaların doğru olmadığını gösteriyor. Bülent Şakrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla tüm bu spekülasyonlara son verdi.

Bir süredir Maviye Sürgün dizisi çekimleri nedeniyle şehir dışında olan Bülent Şakrak'ın, eşi Ceyda Düvenci ile aralarının kötü olduğu ve boşanacakları yönünde haberler basında yer almıştı. Ancak Şakrak, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Instagram hesabından eşi Ceyda Düvenci ve oğluyla birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Şakrak, "Sureti gör beyan ile, çünkü beyana sığmazam" notunu ekledi. Bu paylaşım, çiftin hala bir arada olduğunu ve boşanma iddialarının asılsız olduğunu gösterdi.

Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci, 2015 yılında nikah masasına oturmuş ve bu birlikteliklerinden "Okan Ali" adını verdikleri bir oğulları olmuştur. Şakrak'ın paylaşımında aynı zamanda Ceyda Düvenci'nin önceki evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa da yer almıştır. Bu detay, çiftin aileleri arasındaki ilişkinin hala devam ettiğini kanıtlar niteliktedir.

Sonuç olarak, Bülent Şakrak'ın yaptığı açıklama ve sosyal medya paylaşımı, Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci'nin hala birlikte olduğunu ve boşanma iddialarının gerçeği yansıtmadığını göstermektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.