CHP Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun Çiçekdağı'nı ziyaret etti!

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, Çiçekdağı'nı ziyaret etti. Kırşehirlilerin gönlünü kazanan CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, çiftçilerle ve köylülerle bir araya geldi.

CHP Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun Çiçekdağı'nı ziyaret etti!
Yayınlanma:

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, Çiçekdağı'nı ziyaret etti. Kırşehirlilerin gönlünü kazanan CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, çiftçilerle ve köylülerle bir araya geldi. Burada, Çiçekdağ'ı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ile görüştü.

CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, çiftçilerle ve köylülerle buluştu. Çiçekdağ'ı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu ile bir araya geldi. Çiçekdağı Belediye Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette Hakanoğlu, Çiçekdağı'na kazandırdığı yenilikleri ve çalışmalarını anlattı. Erol Tosun, kırsal kesime gereken değerin ve önemin verilmediğini ifade etti.

whatsapp-gorsel-2023-05-08-saat-17-36-10.jpg

“KIRSAL ALANLARDA KALKINMAYI SAĞLAYACAĞIZ”

Tosun, Çiçekdağı'nda köy kent projesini hayata geçireceklerini belirterek, “Bülent Ecevit döneminde yarım kalmış köy kent projesini tamamlayacağız. Kırsal alanlarda kalkınmayı sağlayacağız. Köykent yaklaşımı kooperatifleşme; aile çiftçiliğini yaşatmanın, tarımsal üretimi arttırmanın ve kente göçü yavaşlatmanın da temel koşuludur. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu iktidara geldiğinde yarım kalan bu projeyi tamamlayacak ve tarımsal üretimde ilk sıraya yerleşeceğiz" diye konuştu.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek isteyen Tosun, çiftçilere ve köylülere Millet İttifakı iktidara geldiği takdirde tamamlanacak projenin yeniden nasıl kırsal kalkınmayı sağlayacağını anlattı.

whatsapp-gorsel-2023-05-08-saat-17-36-11.jpg

Tosun, "Hareketin en güçlü maddelerinden biri kalkınmanın köylüden başlayacağıdır. Köykent projesi, işte bu hedefi gerçekleştirmenin yoludur. Temel altyapıların; yol, su, elektrik, iletişim vb. sosyal hizmetlerin eğitim, sağlık, kültür iyileştirilmesidir. Köykent projesinin, M. Kemal Atatürk’ün “Köylü milletin efendisidir” sözü ve 1932 yılında tasarladığı “Cumhuriyet köyü” projesi ile tarihsel bağı görmezden gelinemez. Köykent Projesi yeniden hayat bulacak” dedi.

Ziyarete, Erol Tosun ile birlikte Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KIRSİAD) Başkanı ve Anadolu Gazetesi’nin Kurucu Sahibi Ali Çetin, 2021 Dönemi Emekli-Sen Tüm Emekliler Sendikası ve Keçiören Şube Başkanı Sultan Alpınar da katıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.