CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "İftiracılara inat camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Bornova’daki toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, herkesin inancı, kökeni ya da etnik yapısına bakmadan kucakladıklarını vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "İftiracılara inat camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz"
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Camiyi açıyor, ezanı okutuyor, bayrağı göndere çekiyoruz. Kimseyi ayırmıyoruz, Bornova'yı, İzmir'i, Türkiye'yi bağrımıza basıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bornova'da yapılan toplu açılış ve temel atma töreninde, 18 projenin hayata geçirileceğini belirtti. Motokurye Parkı ve Kent Market gibi önemli projelere dikkat çeken Özel, Sarnıç Köyü'ndeki caminin depreme dayanıksız olduğu için yeniden inşa edileceğini söyledi. Filistin'e destek mesajı içeren bu cami projesinin, iftiraları boşa çıkarma amacı taşıdığını vurgulayan Özel, “İftiracılara inat, Camimizi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz, bayrağı da göndere çekiyoruz. Biz, inancı, kökeni fark etmeksizin herkesi kucaklıyoruz” dedi.

CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla halkın yanında olduğunu belirten Özel, pandemi ve ekonomik kriz dönemlerinde vatandaşlara sosyal yardımlar sunduklarını ifade etti. Kent Market ve sosyal projelere değinen Özel, yardımların şeffaf ve onurlu bir şekilde yapıldığını vurguladı.

Hükümeti ekonomik krizle mücadele konusunda eleştiren Özel, CHP'nin yoksulluğu yönetmek yerine çözmeyi hedeflediğini belirtti. İktidarın kavgaya odaklandığını, ancak CHP'nin toplumsal barış ve birlik için çalıştığını söyledi.

Özel, CHP iktidarında alım gücünü artıracaklarını ve Türkiye’yi Avrupa Birliği standartlarına ulaştırmayı hedeflediklerini dile getirdi. Konuşması sırasında vatandaşların taleplerini de dinleyen Özel, toplumsal dayanışmayı öne çıkaran mesajlar verdi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.