CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağının kırıldığı açıklandı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağında küçük bir kırık oluştuğunu ve bu nedenle Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'deki konuşmasına ve yapılan törenlere katılamadığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ayağının kırıldığı açıklandı
Yayınlanma:

Başarır, "Genel Başkanımız Özgür Özel, TBMM'deki programlara katılmayı çok istiyordu. Ancak ayağında oluşan basit bir kırık nedeniyle doktorlar tarafından dinlenmesi tavsiye edildi. Büyük bir olasılıkla yarından itibaren ortopedik bir destekle yürüyebilecek" dedi.

Başarır, Özel'in Filistin'in haklı mücadelesine olan desteğini her zaman vurguladığını belirterek, "Kendisi burada olmayı çok istiyordu, çünkü Filistin'in bağımsızlık mücadelesine her zaman güçlü bir destek vermiştir. İsrail'in işgalci tutumunu kınıyoruz ve Filistin'in yanında yer almaya devam ediyoruz. Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı. Başarır, açıklamayı sabah saatlerinde yapmayı planladığını ancak buluşmanın önemine binaen toplantı sonrasına ertelediğini de ekledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.