CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e tepki: Gelsin Meclis'i bilgilendirsin

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Bekir Bozdağ, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen terör saldırısını kınayarak, ülkenin birliğine vurgu yaptı. CHP Grup Başkanvekili Başarır ise Bakan Yaşar Güler'e tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'e tepki: Gelsin Meclis'i bilgilendirsin
Yayınlanma:

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren PKK terör örgütünü ve destek verenleri lanetledi.

Bozdağ, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu. Ayrıca, yaralı askerlere acil şifa dileğinde bulunan Bozdağ, Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Terör saldırısının, Türkiye'nin birliğini, bütünlüğünü ve huzurunu bozamayacağını belirtti.

BAŞARIR: MECLİS'İ BİLGİLENDİRME İHTİYACI VAR

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ise terörü bir kez daha lanetleyerek, yaşanan saldırı sonucu şehit düşen askerlere rahmet diledi. Başarır, tüm partilerin açıklama yaptığını, CHP'nin de bildiri yayımladığını ifade etti. Ancak, Milli Savunma Bakanı'nın Meclis'i bilgilendirme sorumluluğunu yerine getirmediği konusunda eleştiride bulunan Başarır, terörle mücadelede daha fazla şeffaflık ve bilgilendirme talep etti.

Başarır, "Meclis'e olan saygısından dolayı bir izahat verilmesi gerektiğini" belirterek, terörle mücadelede alınan önlemler ve yaşananlar hakkında daha fazla bilgi talep etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.