CHP Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun katılımla açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimleri öncesi Keçiören’de adeta gövde gösterisi yaptı.

CHP Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun katılımla açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören’de seçim bürosunu açan CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Yıldırım Kaya “Çocuğumuzu kreşe bırakamadığımız için kadınlarımız iş bulamıyor. Demirci pensesini tutamıyor, boyacı boya fırçasını tutamıyor. Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Millet için geliyoruz” dedi.

chp2.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimleri öncesi Keçiören’de adeta gövde gösterisi yaptı. Keçiören Seçim koordinasyon merkezini yoğun katılımla açan CHP’liler türküler söyleyip halaylar çekti. Parti yöneticileri, milletvekili adayları, teşkilat mensupları, sivil toplum kuruluşu başkanları yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programa Ankara’nın her bölgesinden gelen CHP’liler damga vurarak milletvekili adayları seçim vaatlerini açıkladı.

chp.jpg

24 HAZİRAN’DA YANILDIKLARINI GÖRECEKLER

Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında konuşan CHP Keçiören İlçe Başkanı Serdar Kendir “ Keçiören’de böyle bir günde yarınları cumhuriyeti demokrasiyi aydınlığı ve gerçekten bu ülkeyi bizlere emanet eden Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da, 57. Alay’da bu ülkenin cumhuriyetini, bu ülkenin al yıldızlı bayrağını bu ülkenin laik cumhuriyetini kuranlar için, bu ülkede devrimler için, bu ülkenin demokrasisi için, gezi olaylarında 12 Mart’lar da, 12 Eylül’ler de bu ülkeye hizmet veren bedel ödeyen canlarını veren yarınlar için tam bağımsız bir ülke için bizler elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Artık tamam diyoruz AKP’nin gerici zihniyetini bu ülkeye emperyallere Yahudi misyonerlere Amerika’ya satmaya çalışan perde arkasında bu ülkeyi pazarlayan ama ekranlarda hadi Yeni Kapı ‘da miting yapıyoruz. Filistin’de infiale karşı destek veriyoruz diye bu halkı aldatanlar 24 Haziran’da yanıldıklarını göreceklerdir. Bunun en büyük örneği önce Keçiören’de 2. Bölgede Ankara’da ve Türkiye’de işaretleri gelmektedir. Bize gelen mesajlarda halkımız artık durun diyor. Bilmeniz gereken dostlar bu ülke hepimizin herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor bu 24 Haziran seçimlerinde de elimizi taşına altına koyup başarıya ulaşmamız lazım” dedi.

SON SÖZÜMÜZÜ 24 HAZİRAN’DA SÖYLEYECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener “ 16 yıllık AK Parti hükümeti tam bir miras yedi hükümetidir. Cumhuriyetten bu yana dişimizden tırnağımızdan yaptığımız ne varsa satın savdılar. TÜPRAŞ’ı sattılar yetmedi Türk Telekom’u sattılar yetmedi, PETKİM’i sattılar yetmedi sattılar sattılar sıra şeker fabrikalarına geldi onları da sattılar. Taş üstüne taş koymadılar ama taşımızı toprağımızı niye sattılar. Bütün bu satışları yaparken hakkımızı hukukumuzu da gasp ettiler. Adaleti yok ettiler adalet olmayınca demokrasi olmaz özgürlük olmaz sevgili arkadaşlarım bu halk aç gençler işsiz gezerken hep bizi susturmak istediler. Eğitimi bozdular sistemi yapboz tahtasına çevirdiler. Çocuklarımızın geleceği ile oynadılar doymadılar. Küresel güçlerin tetikçiliğine soyunup komşularla aramızı açtılar. Bunlar geldiğinde terör sıfıra inmişti ama bunlar Oslo görüşmesi çözüm süreci diyerek gizli görüşmeler yaptılar. Tek istekleri vardı rejimi değiştirmek bunun için toplumsal barışı bozdular. Kardeşlerim şimdide bir zamanlar ayaklar altına aldıkları milliyetçilik hissine büründüler. Amaçları gene aynı toplumsal barışı bozmak uğruna ille de rejimi değiştirmek. Ama biz buna bu sefer fırsat vermeyeceğiz ve sözümüzü 24 Haziran seçimlerinde sandık başında vereceğiz” dedi.

chp4.jpg

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE BAŞARACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Murat Emir “Sevgili dostlar yaklaşık bir saattir buradayım. Hemen hemen herkesle görüştüm. Bir dakika önce otobüste sizlere nasıl hitap etmem gerektiğini düşündüğümde inanın karar veremedim. Cumhuriyetten demokrasiden Atatürk devrimlerinden temiz siyasetten yana olan herkes burada sivil toplum örgütleri burada Atatürkçüler burada Kırşehirliler burada Keçiören dışından Ankara’nın her ilçesinden gelenler burada çünkü biliyoruz ki biz büyük bir buluşmayı gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimlerinde de yine bir büyük buluşma gerçekleştireceğiz ve başaracağız” dedi.

BU ÜLKE UĞRUNA CAN DÖKENLERİN ÜLKESİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi parti meclis üyesi 3. Bölge 2.sırada milletvekili adayı Yıldırım Kaya “ Sizler bu ülkenin bin yıllık geçmişini bir arada tutanlarsınız. Sizler inancına değerine bayrağına camisine, ezanına sahip çıkanlarsınız. Bu topraklar Çanakkale’de koyun koyuna yatanlar bu ülkenin onuru için mücadele edenlerin kan dökenlerin can verenlerin bize emanetidir. Emanetleri başımız gözümüz üstüne. Beni yetiştiren elinde büyüdüğüm karşımda duran öğretmenim. Bize sadece okulda matematik fizik öğretmedi. O bize bu ülkeyi sevmeyi öğretti bize önderlik yaptı. Şimdide diyor ki gel beraber Hacca gidelim diyor kendi gitti geldi Allah kabul etsin” dedi.

DEMİRCİ PENSESİNİ BOYACI FIRÇASINI TUTAMIYOR

Kaya sözlerine 16 yıllık AK Parti iktidarında yaşanan olumsuzlukları anlatarak “Sizlerden tek bir isteğimiz var siz boz topraklardan geçim sıkıntısından yorganı sırtına alıp gelip bitli yorganda yatansınız. Ankara’ya yoksulluğu yenmek için geldiniz. Çocuklarımıza iş bulmak için geldiniz. Ama bugün çocuklarınızın işi yok. Üniversite mezunu çocuklarınız iş bulamıyor. Peki bizim çocuklarımızın saraylarda değil, köşklerde değil, sadece mütevazı dairemizde akşam iftar sonrasına ekmek götürme hakkı yok mu? Kapısına kilit vurduğunuz okullar ne olacak? Çocuğumuzu kreşe bırakamadığımız için kadınlarımız iş bulamıyor. Demirci pensesini tutamıyor. Boyacı boya fırçasını tutamıyor. Bu Keçiören’de oturanlar biliyorum ki inşaatta sigortasız çalışıyor. 50 yaşına geldiniz 60 yaşına geldiniz bir günlük sigortanız var. Bizim vadimiz şudur biz bu ülkeye huzur getirmeye talibiz. Bu ülkenin huzuru bozuldu. Bu ülkenin birliği beraberliği bozuldu. Bu ülkenin kardeşliği bozuldu. Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Millet için geliyoruz. Çocuklarımız için geliyoruz. Demirci pensesinde eli nasırlı işçiler için geliyoruz. Boya fırçasını bir kenara atamayıp ayağını kırdığında çalışamadığında evine ekmek götüremiyor. İşte onlar için geliyoruz biz” ifadelerini kullandı.

İŞÇİDEN, ESNAFA, ÖĞRENCİDEN, ÖĞRETMENE SEÇİM VAATLERİ

Kaya seçim vaatlerinden bahsederek “Esnaf diyor ki siftah yapamıyorum. Bizde diyoruz ki stopajlarınızı almayacağız. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü var. Sıfır faizle kredi vereceğiz size. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü var inşaatta çalışanların tamamı sigortalı olacak. Sigorta primini yatıramayan işçinin primi yapmadığı için tedavi olamıyorsa onu biz tedavi ettireceğiz. Çocuğunu okula gönderemeyen, üniversiteye gönderemeyen yurtta yer bulamayan tüm çocuklarımızın yurt ihtiyacını bir yıl içerisinde çözeceğiz. Biz hizmet için geliyoruz. Halk için geliyoruz. Biz emekçiler için geliyoruz. Biz tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yiyenlerden hesap sormaya geliyoruz. Biz millet için geliyoruz. Sizden bir tek isteğimiz var 24 Haziran gecesine kadar yatmadan uyumadan bugüne kadar oy verdiğiniz partileri unutarak Türkiye’nin huzuru milletin birliği ülkenin bölünmez bütünlüğü için sizlerden bir kez partilerinizi terk edip bizlere oy vermenizi istiyoruz. Yani alkış çalan ellere sizlere oy istiyoruz. Bizim oya ihtiyacımız yok sizin oya ihtiyacınız var gelin kendiniz için bayrağınız için ve bu ülke topraklarına kan dökmüş can vermiş şehitlerimiz için millet ittifakına Saadetlisi Saadete, İYİ Partilisi İyi partiliye ama geniş halk kitleleri bu ülkeye halkın iktidarını kurmak için yola çıkmış olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne evlatlarına oy vermenizi işitiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.