CHP Milletvekili Adayı Erol Tosun Ankara Toptancı Hali'ni gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, uzun süre görev yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Toptan Meyve ve Sebze Hali'nde esnaflarla sohbet etti.

CHP Milletvekili Adayı Erol Tosun Ankara Toptancı Hali'ni gezdi
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, uzun süre görev yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Toptan Meyve ve Sebze Hali'nde esnaflarla sohbet etti. Toptancı Hal Müdürlüğündeki eski mesai arkadaşları ile hasret giderdi. Tosun, sabahın ilk saatlerinde Ankara Toptancı Hali'nde bir araya gelerek esnafların sorunlarını dinledi.

Toptancı halinde, değerlendirmelerde bulunan Tosun, "Meyve ve sebzenin dalından kopartılarak, taze taze halka ulaştırılması için büyük bir emek veriliyor. Bozulmadan manava, markete ulaştırılması için sıcak soğuk demeden bu esnaf büyük bir özveri ile çalışıyor. Sizin içinde ne gerekiyorsa yapacağız. Her şeyi kontrol altına alacağız. Millet İttifakı kazandığında, siz de hakkınızı alacaksınız” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2023-05-11.jpg

“GIDA FİYATLARINDAKİ DÜŞÜŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI”

Tosun, "Artık büyük marketler fiyatları belirliyor. Piyasayı marketlere teslim ediyorsunuz, onlar da istedikleri gibi fiyat belirliyor. Ürüne ne kadar talep olursa o kadar fiyatı artıyor. Arz talep dengesi, dengesiz bir hal almış durumdadır. Halk da, esnaf da mağdur ama merak etmeyin, gıda fiyatlarındaki düşüş için geri sayım başladı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP Milletvekili Adaylarına desteklerinizi bekliyoruz "ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.