CHP zirvesi Paris’te bir araya gelecek: Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş’ı da davet etti

Gazeteci Şaban Sevinç, CHP içerisinden önemli bir bilgiyi sosyal medya hesabından paylaştı. Sevinç, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Özgür Özel’in Paris'te bir araya geleceğini aktardı.

CHP zirvesi Paris’te bir araya gelecek: Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş’ı da davet etti
Yayınlanma:

Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Paris’te düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında Kadın Milli Voleybol Takımı'nın çeyrek finaldeki Çin maçına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı da davet etmeyi önerdi. Özel, İmamoğlu’nun önerisini kabul ederek, Mansur Yavaş’a daveti iletti. Yavaş, daveti memnuniyetle kabul etti.

ÜÇLÜ YEMEK ORGANİZASYONU

Maçın ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte bir yemek organize etti. Bu yemek, liderler arasındaki işbirliği ve ilişkilerin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Paris’teki etkinlik, CHP'nin önemli isimlerinin bir araya gelerek, hem spor hem de siyaset alanında işbirliği fırsatlarını değerlendireceği bir platform sunacak. Bu organizasyonun, CHP içindeki ilişkiler ve stratejiler üzerinde nasıl bir etkisi olacağı merakla bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.