CHP'li Belediye Başkanı 'İhanete uğradım' diyerek istifa etti!

Artvin'in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, yerel seçimlere kısa bir süre kala partisinden istifa ettiğini duyurdu.

CHP'li Belediye Başkanı 'İhanete uğradım' diyerek istifa etti!
Yayınlanma:

Artvin'in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Şavşat ilçe yönetim kurulunun ihanetine uğradım" ifadelerini kullanan Acar, siyasi linçle karşı karşıya kaldığını belirtti.

Acar, yaptığı yazılı açıklamada, kendi ifadeleriyle "küçük belediyelerin kolay kolay girmeye cesaret edemeyeceği altyapı ve doğal gaz gibi zor hizmetlerin altına girdiğini ve kalıcı hizmetlere imza attığını" belirtti. Ancak, CHP ilçe yönetim kurulu tarafından ihanete uğradığını dile getirdi. Şu anki ve bir önceki ilçe örgütünün kendisine siyasi linç uyguladığını öne süren Acar, önceki ilçe örgütünün defalarca genel merkeze şikayet ederek kendisini istifaya zorladığını ileri sürdü.

Belediye başkanlığı sürecinde üzerine çeşitli siyasi ve toplumsal baskılar kurulduğunu ifade eden Acar, bu duruma sessiz kalmamın hem kendisine, hem ailesine, hem de Şavşatlılara ihanet olacağını düşündüğünü belirterek Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

Nihat Acar'ın istifası, yerel siyasette gündeme bomba gibi düşerken, Şavşat'ta CHP'deki gelişmelerin seçim öncesi atmosferi nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.