Çıkan karardan sonra adliyede intihar etti

İstanbul Adalet Sarayı'nda, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanmasına karar verilen Zekeriya Tokur'un (35), adliyenin 6. katından atlayarak yaşamına son verdiği bildirildi.

Çıkan karardan sonra adliyede intihar etti
Yayınlanma:

Zekeriya Tokur, İstanbul'da yaşayan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir birey olarak biliniyordu. Tokur hakkında kız kardeşi tarafından, kendisinden uyuşturucu parası istediği ve şiddet uyguladığı gerekçesiyle 2 Mayıs'ta uzaklaştırma kararı alındığı belirtildi.

Ancak Tokur, uzaklaştırma kararını ihlal ederek kız kardeşiyle annesinin bulunduğu eve uyuşturucu parası istemek için gitmişti. Taraflar arasında yaşanan tartışma sonrasında kız kardeşi, durumu polis ekiplerine bildirmişti.

Tokur'un İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilmesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği'ndeki savunmasında, olayı inkar etmediği ve affını istediği öğrenildi. Ancak hakimlik, şüphelinin uzaklaştırma kararını ihlal ettiğine hükmederek tutuklanmasına karar verdi.

Kararın ardından Tokur, yanındaki polislerden kaçarak adliyenin 6. katından atladı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Savcılık incelemesinin ardından Tokur’un cenazesi olay yerinden kaldırılırken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.