Cildinizi gençleştirecek yağlar | Botokst kadar etkili!

Özellikle kadınlar için cilt bakımı ve kullanılan ürünler günlük hayatta bir rutin haline geldi. Herkes sağlıklı ve parlayan bir cilde sahip olmak istiyor. Bunun için çeşitli cilt bakım ürünleri kullananlar dışında botoks yaptıran kadınların sayısı da giderek artıyor. Hangi yağlar botoks etkisi gösteriyor? Cildi 10 yaş daha genç gösteren cilt bakım ürünleri neler?

Cildinizi gençleştirecek yağlar | Botokst kadar etkili!
Yayınlanma:

Dermatologlara göre genç ve sağlıklı bir cilt için kullanılan kozmetik ürünler ve cilt bakım ürünlerinde ki kimyasal maddeler cilt yapısına zarar vererek zamanla cildi yıpratıyor. Bu yüzden doğal yağların cilt için en sağlıklı ürün olduğunu açıklayan uzmanlar bunları düzenli ve doğru bir şekilde kullanarak istediğiniz cilt tipine kavuşacağınızı belirtti.

BOTOKS YAPTIRMAYA SON!

Yaşlanmayı ve cilt lekelerini önlemek için birçok yol bulunuyor. Bunların başında cildi temiz tutarak cilt bakım rutininizi oluşturmanız gerekiyor. Cilt bakım rutinlerinde ise kimyasaldan olabildiğince uzak durmanız gerekiyor. Uzmanlara göre doğal yağlar ciltte yaşlanmayı ve lekeleri gidererek parlak bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Araştırmalara göre cilt kendini en hızlı geceleri yeniliyor. Bu yüzden geceleri bu yağları kullanırsanız daha çok etkili oluyor.

ARGAN YAĞI

Cildin gün sonunda nemlendirilmesi ve rahatlaması gerekiyor. Makyaj ürünleri cildi kurutup yıpratabiliyor. Bu yüzden gün sonunda temiz cilde argan yağı kullanarak yumuşak ve sağlıklı bir görünüm elde ediyor.
Bu yağ içerisinde ki asitler cilt bariyerinde ki fonksiyonları korur ve kuruluğu giderir. Ayrıca kırışıklık şikayetinde bulunanlar argan yağını düzenli kullanarak daha genç bir cilde kavuşuyor.

GÜL YAĞI

Gül yapraklarının damıtılarak elde edilmesi sonucunda oluşan gül yağının faydaları saymakla bitmiyor. Cildi besleyen ve yumuşatan gül yağı aynı zamanda cilt tonunu da dengeliyor. Ayrıca ciltte ki kızarıklıkları ve lekelerin giderilmesini sağlıyor. Ciltte ince çizgileri ve kırışıklıkları gidererek de genç bir gönümü sağlıyor.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Son yıllarda sık sık kullanılan ve cilt bakım ürünlerinde de tercih edilen Hindistan cevizi yağı ciltte ki enfeksiyonları gidererek temiz bir cilt elde ediyor. Doğal yağ dengesini sağlayan bu yağ ciltte sivilce ve akneleri de gideriyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.