CS:GO Kapandı! CS 2 resmen yayınladı.

CS:GO'nun sona ermesi ve CS 2'nin yayınlanmasıyla oyun dünyasında büyük değişiklik yaşandı. Valve'in kararıyla CS:GO artık tarihin tozlu raflarına karıştı.

CS:GO Kapandı! CS 2 resmen yayınladı.
Yayınlanma:

Oyun dünyasının popüler FPS oyunlarından biri olan Counter Strike Global Offensive (CS:GO), 11 yıl süren bir dönemin ardından tarihin tozlu raflarına karıştı. Valve, 21 Ağustos 2012 tarihinde piyasaya sürdüğü CS:GO'yu envanterden kaldırmak için harekete geçti ve yerine Counter Strike 2'yi getirdi. Bu büyük değişiklik, milyonlarca oyun sever tarafından merakla bekleniyordu.

CS 2 Çıktı mı?

Counter Strike oyununun geliştiricisi Valve, 27 Eylül Çarşamba günü resmi olarak CS 2'yi yayınladı. Beta sürümünün sona ermesiyle birlikte CS 2 artık milyonlarca kişi tarafından oynanabilir hale geldi.

CS:GO Kapandı mı?

Valve, CS 2'nin resmi olarak piyasaya sürülmesiyle birlikte CS:GO sunucularını kapattı ve oyunu Steam envanterinden kaldırdı. Bu, 21 Ağustos 2012 tarihinde piyasaya sürülen CS:GO'nun artık oynanamayacağı anlamına geliyor. Bu büyük değişiklik, Counter Strike topluluğunda duygusal bir veda dalgasına neden oldu.

Valve'in bu hamlesi, oyun dünyasında büyük bir değişiklik yaratırken, oyuncular artık CS 2'de yeni maceralara atılmaya başladılar. CS:GO'nun yerine gelen bu yeni versiyonun oyun dünyasında nasıl bir etki yaratacağını zaman gösterecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.