Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuştu: ''Millete hakaret eden bir şahsı onur konuğu yaptılar!''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son 23 yılda karşı karşıya kaldığı zorlukları ve iktidarın bu süreçteki kararlılığını anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuştu: ''Millete hakaret eden bir şahsı onur konuğu yaptılar!''
Yayınlanma:

Erdoğan, Türkiye’nin iç ve dış tehditlere karşı verdiği mücadelenin önemine vurgu yaparak, AK Parti’nin milletle birlikte yürüdüğü bu yolda aynı kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

"23 YIL ÖNCEKİ HEYECANLA YOLA DEVAM EDİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının başında AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen 23 yıllık süreçte, milletle olan bağlarını hiç koparmadıklarını ifade etti. Erdoğan, "Bundan 23 sene önce hangi heyecan ile yola revan olduysak bugün de aynı sevda ile milletimize hizmet ediyoruz. Her bir vatandaşımızı kucaklıyoruz" sözleriyle partinin topluma olan bağlılığını yineledi.

"KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ"

Erdoğan, AK Parti’nin tüm vatandaşları kucakladığını belirterek, "Kimseyi ötekileştirmeden tüm vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. 23 yıldır tüm saldırılara göğsümüzü siper ettik. Bir avuç seçkinin millete efendilik taslamasına izin vermedik," dedi. Bu ifadelerle, Türkiye’nin her kesimine hitap eden bir yönetim anlayışını sürdüreceklerinin altını çizdi.

"BU SEVDA HEPİMİZİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 yıllık AK Parti iktidarını bir sevda olarak tanımlayarak, "Bu sevda büyük ve güçlü Türkiye sevdasıdır. Bu sevda Türkiye Yüzyılını inşa etme sevdasıdır," dedi. AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın tam bir kenetlenme ve dayanışma içinde aydınlık yarınlara yürüdüğünü vurguladı.

"MİLLETİMİZİN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR"

Erdoğan, partinin vatandaşın sorunlarına duyarsız kalmadığını vurgulayarak, "Çiftçimizin, işçimizin derdini biliyoruz. Milletimizin derdi bizim derdimizdir," dedi. Milletin her türlü serzenişine kulak verdiklerini belirterek, "Bizim bu millete aşkımız var," ifadelerini kullandı.

CHP'YE SERT ELEŞTİRİLER

Erdoğan, muhalefeti sert bir dille eleştirdi. CHP’nin yönettiği şehirlerde hizmet üretemediğini ve kayırmacılık skandallarıyla gündeme geldiğini ifade ederek, "Liyakat, tutarlılık, halka verilen sözü tutma gibi erdemler yok. Peki, bunun yerine ne var? Didişme, kumpas ve ayak oyunu var," dedi. CHP lideri Özgür Özel'e de yüklenerek, "Özgür Özel’in millete özür borcu var," ifadelerini kullandı.

"BİZİM GÜNDEMİMİZDE ENFLASYONU DÜŞÜRMEK VAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin gündeminde ise halkın sorunlarına çözüm bulmak olduğunu vurguladı. "Enflasyonu tek haneye indirmek, hayat pahalılığını düşürmek, terör örgütüne ölümcül darbeyi indirmek bizim gündemimizde," diyerek, hükümetin önceliklerine dikkat çekti. Ayrıca, bölgedeki yangınları söndürmek ve Türkiye’yi korumak için verdikleri sözleri tutacaklarını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.