Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP’li kardeşlerimizin, partilerine ve siyaset kurumuna yönelik umutlarını giderek kaybettiklerini üzülerek görüyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz buradayız
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, "Buradan siyasi parti fark etmeksizin tüm vatandaşlarıma samimiyetle sesleniyorum Başta CHP olmak üzere muhalefete bakıp da asla umutsuzluğa kapılmayın. Alternatifsiz değilsiniz." dedi.

Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hiçbir vatandaşın dışlanmış, ötelenmiş veya yok sayılmış hissetmesine izin verilmeyeceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasetten beklentinin hizmet ve eser olduğunu belirterek, bu beklentilerin karşılanması için AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın her zaman hazır olduğunu söyledi. "Gerçek Belediyecilik" vizyonu, güçlü kadro ve projelerle hizmete hazır olduklarını dile getirdi.

Ayrıca, vatandaşların kaygılarını istismar edenlere, kendi adaylarını dayatmaya çalışanlara, vatandaşların fikirlerine, taleplerine ve hassasiyetlerine saygı göstermeyenlere ve siyasette kibir abidelerine karşı birlik olma çağrısı yaptı. Vatandaşların iradesinin hiç kimsenin tapulu mülkü olmadığını vurgulayarak, 31 Mart seçimlerinde bu duruşu sergilemeye davet etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.