Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Şerif ile bir araya geldi: Aliyev'le samimi sohbet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında Kazakistan'da yer alıyor. Astana'da yapılan zirvede Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'le görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev ve Şerif ile bir araya geldi: Aliyev'le samimi sohbet
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi için geldiği Kazakistan'ın Başkenti Astana'daki temasları kapsamında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otelde basına kapalı olarak yapıldı. Toplantının başında Erdoğan ile Aliyev'in samimi diyaloğu dikkat çekti. Erdoğan, Aliyev'e "Bayağı dirisin maşallah" dedi, Aliyev ise "Sizi görende" yanıtını verdi.

Toplantıya, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.