Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir’de
Yayınlanma:
Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra , Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları katıldı.

Erdoğan ve devlet erkanı, Aslanlı Yol boyunca yürüyerek mozoleye ulaştılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine üzerinde Türk bayrağı desenleri bulunan bir çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Her yıl 29 Ekim'de Türkiye genelinde, özellikle başkent Ankara'da ve İstanbul'da büyük resmi kutlamalar düzenleniyor. Bu kutlamalara askeri geçit törenleri, havai fişek gösterileri, konserler, gösteriler ve diğer etkinlikler eşlik ediyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye'nin ulusal birlik, bağımsızlık ve demokrasi değerlerini vurgulayan bir gün olarak kutlanıyor. Bayram boyunca Türk bayraklarıyla donatılan sokaklar ve binalar, halkın coşkusunu yansıtıyor.

aa.jpg

"CUMHURİYETİMİZİN 100'ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN"

anit.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.