Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da saldırıya uğrayan 16 yaşındaki Efe Tapmaz'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika'da terör örgütü PKK yandaşlarının saldırısı sonucu yaralanan 16 yaşındaki Türk gencini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da saldırıya uğrayan 16 yaşındaki Efe Tapmaz'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başından yaralanan Efe Tapmaz'ı telefonla arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve tedavi sürecini sordu. Başına darbe alan Tapmaz'ın durumuyla ilgili detaylı bilgi aldıktan sonra, oradaki tüm kardeşlerine selam ve sevgilerini iletti. Erdoğan, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç'ın süreci takip edeceğini belirtirken, genç gencin ailesine de selam ve sevgilerini iletti.

Tapmaz ise sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, ilgisinden dolayı Erdoğan'a teşekkür etti. Olaya ilişkin bilgi veren Tapmaz, saldırganların kendisine yolda yürürken aniden saldırdıklarını ve 16 yaşında olduğunu ifade etti.

Erdoğan, saldırganlarla ilgili olarak "Bunlar ahlaksız, bunlar adi, bunlar alçak " diye konuştu ve yaşanan gelişmeleri resmi makamların ve Büyükelçiliğin olayı takip ettiğini söyledi ve neticesinin hayırlı olmasını diledi. Ramazan-ı Şerif'in hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.